Skip to content

 94 42 24 24  

  service@oslorvt.no

 Åpningstider: Mandag - Fredag: 8.00-16.00

Om oss

Oslo Rør & Varmeteknikk AS

OSLO RØR & VARMETEKNIKK AS ble etablert i 2012 og ligger i midt i hjerte av Oslo sentrum. Vi har med tiden opparbeidet oss en bred kundeportefølje som består av alt fra privatpersoner, bedriftskunder og borettslag/sameie.

Vi har bred erfaring og solid fagkompetanse. Vi er en pålitelig mesterbedrift som påtar oss oppdrag i Vestfold, Buskerud, Asker, Bærum og Oslo. Vi utfører arbeid både for private og næringsliv og har de nødvendige sertifikater og sentral godkjenning fra Statens bygningstekniske etat. Materiell og utstyr som leveres av oss, er av anerkjente leverandører og har god kvalitet og lang levetid. Fagkunnskap gir trygghet!

Loven krever kun 5 års garanti på bad, vi tilbyr minimum 10 års garanti på bad vi pusser opp!

Våre største kunder er

Eies av OBOS. De har rundt 300 boliger og 60 næringsbygg i deres portefølje deriblant daglig drift av alle OBOS Forretnings bygg eiendommer.
Vi er deres service partnere i oslo og omegn med 24timers vaktservice ovenfor alle deres faste eiendommer i oslo.

Største underleverandør av IKEA, Sigdal, HTH, Marbodal, Epoq, Norema og Drømmekjøkken. Vi er deres service partnere i oslo og omegn


Vi er samarbeidspartner for Geberit Norge i Oslo områedet.

Kontakt oss

  Hvorfor bruke oss!

  Spar penger

  Vi har konkurransedyktige priser og tilbyr GRATIS befaring. Velger du oss nå får du også opptil 20% avslag på fliser og baderomsmøbler!

  Rask service

  Vi er effektive med vårt arbeid og ønsker å fullføre jobben innen avtalt tid. La oss komme innom for en hyggelig prat og selvfølgelig GRATIS befaring.

  Kvalifiserte fagfolk

  Vi har dyktige fagfolk med nødvendige sertifikater og sentral godkjenning fra Statens bygningstekniske etat. Du kan stole fullstendig på oss.